Onze kracht

Beeldfanaat voorziet jouw bedrijf van een volledig mediapakket om jouw bedrijf hierin volledig te ontzorgen. De drie factoren die zorgen voor jouw gewenste uitstraling zijn namelijk webdesign, video en fotografie. De combinatie van deze drie factoren wordt aangeboden door Beeldfanaat. Uiteraard is het ook mogelijk om één of twee van deze factoren bij ons af te nemen.

Wij geven jouw bedrijf, merk én ideeën een gezicht door deze factoren naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Door nauwe samenwerking binnen ons team zal je website uit één geheel bestaan en heb je geen omkijken naar contact met verschillende partijen.

Het belang van webdesign, foto en video

Webdesign is ontzettend belangrijk voor een website. Een website moet namelijk overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast moet het passen bij je bedrijfsimago en merk. Tot slot is SEO (Search Engine Optimization) een belangrijk aspect om rekening mee te houden.

Originele video’s zorgen ervoor dat jouw bedrijf onthouden wordt en zich daardoor onderscheidt van de rest. Dit wordt gedaan door persoonlijke video’s te maken die de gewenste boodschap overbrengen van je bedrijf. Er is immers geen duidelijkere manier van communiceren dan door beeld en geluid!

Bij fotografie is de eenvoud van de compositie die bij beeldfanaat zorgt voor krachtige beelden. Dit strekt zich van krachtige portretfoto’s tot foto’s met een duidelijke boodschap. Goede foto’s zijn van belang voor een professionele uitstraling en duidelijk beeld van de organisatie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!