De fanaten

Portretfoto Sander Baardemans
Oog voor videografie zit er al vanaf zijn jongere jaren in bij Sander. Zijn creativiteit en videografische skills zijn inmiddels geëvalueerd naar een professioneel stadium. Hij vertaalt verhalen met vakkundig montage- en camerawerk. Hij weet wat hij doet. Sander stopt niet tot hij de juiste kleuren, hoeken en geluidseffecten vindt om jouw video te laten shinen.

Videograaf

Portretfoto Jesse Engels
Communiceren via beeld is fotograaf Jesse op het lijf geschreven. Met zijn jarenlange ervaring achter de camera, en een opleiding tot fotograaf weet hij hoe hij krachtige foto’s neerzet. Daarnaast zorgt Jesse ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Dit alles verzekert jou van sprekende resultaten.

Fotograaf

Portretfoto van Olaf Langens
Olaf is onze webdesigner. Hij stort zich vol overgave in de wereld van het web. Hij is perfectionistisch en precies. Zo zet hij gebruiksvriendelijke websites neer die tot in de puntjes zijn uitgedacht. Met zijn veelzijdigheid snapt hij precies welke richting het beste past bij je bedrijf en hoe dit zich vertaalt naar jouw website.

Webdesigner